Thuis is het goed

Gepubliceerd op 15 september 2022 om 12:26

De verlangens van mijn hart zijn constant in beweging. Er is zoveel wat ik wil, en dan heb ik het vooral over nieuwe plekken bezoeken, on the move zijn, de wereld nog verder ontdekken. Maar wat is het ook heerlijk om een tijdje wat langer thuis te zijn, mee te gaan in het ritme van de regelmaat en rust, te genieten van alles en iedereen om me heen.

We gingen een dagje naar Nijmegen, om Lisanne weer terug te verhuizen naar haar kamer. Op de markt haalden papa en ik een lekkere middagsnack bij de bakker - want je kunt een markt niet verlaten zonder iets lekkers te eten te kopen! 

Ik werkte een dag in Brussel, en dat is altijd genieten. Het is de plek waar alle actie plaatsvindt, en het Parlement wordt steeds meer bekend terrein voor mij. Als je er voor het eerst komt, is het een heuse doolhof. Ik vind er steeds gemakkelijker mijn weg en ik vind het heerlijk om in Brussel te werken. 

We mochten genieten van de meest schitterende avondhemel, een prachtige regenboog en heldere ochtenden. Ik hou van thuis, het is hier zo goed wonen. Maar vooral omdat hier de liefste mensen van de wereld de hele dag om me heen zijn.

Peter en Maurits mochten mee naar Roel om daar met z'n allen Ajax tegen Liverpool te kijken. Dat was ook een hele belevenis en een avond in het stadion is er niets bij! 

En verder werd er veel gewerkt, veel gecommute, veel geregeld, gedaan, gepland en opgeruimd. Ik hou ervan om bezig te zijn en het leven overzichtelijk te houden. Dat geeft ruimte om nog zoveel andere dingen te doen waar je van houdt!

En wat is er fijner dat op de bank neerploffen met een hondje dat zich knus tegen je aan nestelt, nog net de laatste zonnestraaltjes meepakkend. Het leven is goed. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.