Slow living, for once

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 10:40

Onze dag begon om 10:48. Toen werden we wakker na een gat in de dag te hebben geslapen. Het was een heerlijke luie, langzame ochtend. We waren zelfs te laat voor het ontbijt, dus zaten we om half 1 klaar voor het lunchbuffet.

De verdere middag spendeerden we aan en in het zwembad, aangezien het te warm was om iets anders te doen. Het koele water maakt je zo lekker gewichtsloos en dan is de zon op je gezicht ineens niet meer tergend heet, maar aangenaam.

Twee resorts verderop, ook toegankelijk voor ons, heeft het zwembad een enorme rits aan glijbanen van verschillende soorten en maten. Ook daar besteedden we een goed deel van de middag. Sommige glijbanen kon je samen doen, met zo’n tweepersoons opblaasband, en dat was wel het leukst!

Tegen het einde van de middag verlieten we het resort om even bij de Cleopatra Bazar te kijken, aan de overkant van de straat. De twee minuten die we moesten lopen was al genoeg voor verschillende taxichauffeurs: ‘No good prices there my friend, I take you to other place.’ Zo altruïstisch hè.

We keken kort in een van de winkeltjes maar genoten vooral van het mooie, warme namiddaglicht en van de leuke vormgeving van het complex, met al haar torentjes en koepeltjes. Overigens staat er heel groot BOOKSHOP op de gevel, net als bijvoorbeeld T-SHIRT, maar er is in al die winkels geen boek te vinden 😄

Vanavond aten we met de rest van de crew bij het buffet. Lekker en gezellig! Buiten werd live gebarbecued en er stond een grote kast met vers fruit. Ook binnen was de keuze weer reuze. Bij een buffet kom je altijd bij je tafel met de meest random gevulde bordjes.

Het is heerlijk om het over de vliegwereld te hebben met mensen die daarin werkzaam zijn. Zoveel verhalen en ervaringen; leuke, bijzondere en ook bizarre dingen. Ruben, een van de stewards, vertelde hoe hij een keer naar een passagier werd geroepen die van hem verwachtte dat hij zijn seat belt zou losmaken. ‘Zit dat niet bij de prijs inbegrepen?’

Het was een hele gezellige avond, de tijd vloog om en de steeds opnieuw gevulde bordjes raakten elke keer weer leeg. Na het verorberen van een verse mango maakten we een eind aan het diner en konden we buiten nog even genieten van een show. Morgen vroeg op dus nu de lampjes uit!

Ps. Er was ook een kinderbuffetje 🥰

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb